Kezdőoldalra ugráselőző oldalra ugrás


Napi csendességhez

figyelmükbe ajánljuk a maiige.hu oldalt, ahol nagyon életszerű tanácsokkal indítanak útnak minket minden nap. (mobil internetről is!)
www.maiige.hu


Webshopunk

a www.igesajandek.hu oldalon már beszerezheti ajándékait! Igés ajándékaink körét folyamatosan bővítjük, érdemes rendszeresen visszatérni!

Belépés próbawebshopunkba

Keresztény rendezvények

és gyülekezeti táborok szervezőinek, továbbá ajándéktárgy forgalmazók jelentkezését is várjuk, igényeikre egyedi ajánlattal készülünk!

Tekintse meg tájékoztatónkat!


Amiért érdemes...

2011-es Csillagpont ajándékait készíthettük el támogatóként

Támogatóként a Kiáltás az életért alapítvány ajándékait készíthettük el

Pasaréti gyülekezet 2012-es táborainak meghívóját készíthettük el


Ajánlásaink, letöltések

folyamatosan kerülnek fel oldalunkra. Nem csak mi frissítünk, hanem látogatóinkat is erre bíztatjuk: küldjenek anyagokat nekünk!

Ha van megosztható missziós anyaga: küldje el nekünk!

Ifjúsági misszió

A 12-21 évesek, azaz az ifjúság az egyik legveszélyeztetettebb korosztály.
Nincs ez másképp a gyülekezeteinkbe járó fiatalokkal sem, hisz ők is erőteljesen ható világi környezetben élik hétköznapjaikat, és általában nincs még kialakult, stabil értékrendjük, ami ezt a hatást ellensúlyozná.

Figyelnünk kell rájuk, emlékeztetni kell őket Isten bölcs, őket védő tanácsaira!

Tovább

Gyermekmisszió

Kisgyermekes apaként újra és újra látom, hogy a gyerekeim mennyire örülnek a különböző rendezvényeken, bulikon kapott kis emlékeztetőnek, apró ajándéknak, és sokáig meg is őrzik azokat.

Örülnék, ha lennének hasonló ajándékaik, igei tartalommal! Ezen is dolgozunk.

Tovább

Közösségépítés

A legtöbb gyülekezet szervez táborokat, bibliatanító sorozatokat, gyülekezeti alkalmakat, amelyek a megszokott összejövetelektől időben, helyszínben eltérnek, így különleges alkalmak lehetnek az igei tanítás elmélyítésében.

Az elhangzott üzenetet kis ajándék formájában emlékezetessé, kézzel foghatóvá és hazavihetővé tenni, az Üzenet megőrzésének meglepően hatékony módja! Mi már kipróbáltuk, és szívesen segítünk a gyülekezeteknek is ebben!

Tovább

Rendezvények, konferenciák

Istennek hála, sok építő rendezvény és hitmélyítő konferencia zajlik országszerte.
De vajon szervezőként tudja már, hogy mit fog emlékül, ajándékul adni a résztvevőknek, hogy hónapok múlva is eszükbe jusson az üzenet?
Találjuk ki együtt!

Tovább

Missziónk

Missio (gr.): küldetés

Újszerű missziónk alapja egy újszövetségi Igerész, amit Pál ír a korinthusiaknak (1 Kor 9,19-23):

9,19 Mert én, noha mindenkivel szemben szabad vagyok, magamat mindenkinek szolgájává tettem, hogy a többséget megnyerjem.

9,20 És a zsidóknak zsidóvá lettem, hogy zsidókat nyerjek meg; a törvény alatt valóknak törvény alatt valóvá, hogy a törvény alatt valókat megnyerjem;

9,21 A törvény nélkül valóknak törvény nélkülivé, noha nem vagyok Isten törvénye nélkül, hanem Krisztus törvényében való, hogy törvény nélkül valókat nyerjek meg.

9,22 Az erőtleneknek erőtlenné lettem, hogy az erőtleneket megnyerjem. Mindeneknek mindenné lettem, hogy minden módon megtartsak némelyeket.

9,23 Ezt pedig az evangéliumért művelem, hogy részestárs legyek abban.

Ez az Ige a minket körülvevő emberekről szól, és arról, hogy miként kell hozzájuk állnunk. Sok olyan szokása, elképzelése van az Isten nélkül élő, vagy "világi" embereknek, amikkel nem szívesen, vagy egyáltalán nem vállalunk közösséget. Rengeteg cselekedetük, elképzelésük kérdés elé állít minket: Tényleg van feladatom feléjük, a környezetem felé, vagy -én, a TISZTA- meneküljek ki közülük minél gyorsabban?!

Mindenesetre tény, hogy együtt élünk a világban, és a felemelt fővel elvonulás helyett sokszor inkább oda kell fordulnunk azok felé, akik még messze vannak Istentől, főleg, ha üzenetünket át szeretnénk adni nekik. Nem biztos, hogy a világ hajlandó hozzánk alakulni azért, hogy meghallhassa, amit mondani szeretnénk. Elhívásunknak része az is, hogy megtaláljuk a módját, hogyan szólíthatunk meg mindenkit- "mindeneket", ahogy a fenti Ige is utal rá. Ez pedig jórészt kreativitás, nyitottság, ismeret és reménység kérdése: azé a bizalomé, hogy a teremtett világ valóban sóvárogva várja az Isten fiainak megjelenését (Róma 8,19.)

A körülöttünk levő emberek is szeretik a szép, igényes dolgokat. Megbecsülik a kreativitást, és keresik az igazi értékeket. Azok az emberek is, akiket mi meg szeretnénk szólítani. Isten beléjük helyezte a teremtésükkor a nyitottságot a szépre. Hogy is ne tette volna, hisz Ő maga a kreativitás Atyja?! Ki alkotta a szép utáni vágyódásunkat? Nyilvánvaló a válasz: Istentől vannak mindezek.

Mégis, ha szétnézek ajándéktárgyaink között, sok esetben nem látom, hogy mernénk kreatívak, igényesek, szépre törekvőek lenni. Mintha legalábbis nem hinnénk el: értékes üzenet van a kezünkben.

Az ajándék nem csupán annak Igei tartalmával hordoz mondanivalót. Az is az üzenet része, hogy mi mennyire vesszük azt komolyan, mennyire merjük azt kreatívan és magas színvonalon elkészíteni. Mint arany almát ezüst tányéron, úgy szeretnénk mi is kínálni ezt a kincset, nem pedig mint egy darab tárgyat a sok közül. Mi hisszük, hogy ennek van jelentősége.

Meggyőződésem, hogy ha merjük ötletes grafikával, hatásos színvariációkkal és kreativitással készíteni ajándékainkat, nagyobb erővel fogunk megszólítani "világi" embereket, nem beszélve a közösségen belüli ajándékozásról.

Több mint 5 éve foglalkozom reklámajándékokkal, és az így szerzett tapasztalatokat is szeretném ebben az újfajta misszióban kamatoztatni. Számomra fontos, hogy minél több keresztény tudja ötletes, személyre szabott ajándékkal megszólítani a környezetében élő embereket. Az árakkal, ötletekkel is ezt az elhívást, szolgálatot szeretnénk segíteni.

Változtassunk együtt ajándékainkon! Legyünk bátrak, kreatívak!