Kezdőoldalra ugráselőző oldalra ugrás


Napi csendességhez

figyelmükbe ajánljuk a maiige.hu oldalt, ahol nagyon életszerű tanácsokkal indítanak útnak minket minden nap. (mobil internetről is!)
www.maiige.hu


Webshopunk

a www.igesajandek.hu oldalon már beszerezheti ajándékait! Igés ajándékaink körét folyamatosan bővítjük, érdemes rendszeresen visszatérni!

Belépés próbawebshopunkba

Keresztény rendezvények

és gyülekezeti táborok szervezőinek, továbbá ajándéktárgy forgalmazók jelentkezését is várjuk, igényeikre egyedi ajánlattal készülünk!

Tekintse meg tájékoztatónkat!


Amiért érdemes...

2011-es Csillagpont ajándékait készíthettük el támogatóként

Támogatóként a Kiáltás az életért alapítvány ajándékait készíthettük el

Pasaréti gyülekezet 2012-es táborainak meghívóját készíthettük el


Ajánlásaink, letöltések

folyamatosan kerülnek fel oldalunkra. Nem csak mi frissítünk, hanem látogatóinkat is erre bíztatjuk: küldjenek anyagokat nekünk!

Ha van megosztható missziós anyaga: küldje el nekünk!

Ötleteink

Gyerekek számára

Rendezvényekre

Itt a nyár!

Eddig elkészített grafikáink közül néhány ötletünket megmutatjuk, fogadja nyitott szívvel!

Csakugyan azt mondta...?
A kérdés emlékeztető, hogy a nagy döntéseink előtt érdemes Istenhez fordulnunk, mert sok esemény -annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik- vet fel etikai dilemmákat, amiket érdemes mélyebben átgondolni, és Isten vezetését is kérni esetenként. Gondoljuk át még egyszer!
Több az élet...
Mindannyian, hitünk ellenére hajlamosak vagyunk az anyagi világra koncentrálni, függetlenül aktuális anyagi helyzetünktől. Aki szegénységben él, jobban szeretne élni, aki gazdag, fél a javainak elvesztésétől és még nagyobb biztonságot szeretne... ez a kép 1-1 ajándékon emlékeztet minket Isten igéretére, hogy gondoskodni fog rólunk. A kép egyéni kérések szerint alakítható!
Hegyi beszéd
A Hegyi beszéd szövege mindannyiunknak iránymutató. Természetesen egy pólón nehezen olvasható végig (mert mozgásban vagyunk), de azt gondolom, nem érdemes kihagyni belőle semmit. A sziluettben levő szöveg természetesen egyéni kérés szerint módosítható (betűtípus, szövegméret, idézet) a jézusi sziluett megtartása mellett.
Ifjúkori kívánságaid...
Ezt az Igét fiatalok számára szeretnénk megerősíteni, ezért kerestünk hozzá olyan képet, ami hangulatában és színvilágában fiatalos, így emeli ki az üzenetet. Bögrére, és pólóra is alkalmazható, az Igerészt kérésre ki tudjuk cserélni!
Jézusi családfa
Máté evangéliumának elején olvashatjuk Jézus családfáját, amit a megajándékozott nevével egészítünk ki, mint aki már Jézus családjához tartozik. Újjászületett keresztényeknek ajánljuk, bögrére, pólóra is alkalmazható.
Engedjétek hozzám...
Ezt a grafikát tornazsákra terveztük, hogy a hétköznapi használat során emlékeztesse iskolás gyermekünket Jézus szeretetére. Természetesen pólóra is alkalmazható.
A vidám szív...
...a legjobb orvosság. Rengeteg gyermeki grafikával választható az Ige, amit pólóra, sportzsákra ajánlunk. Kortól és nemtől függően fagyi, autó, vonatrajz teszi kedvessé a póló grafikáját.
Mit használ az embernek,
ha az egész világot megnyeri...? Ezt az Igét szeretnénk kiemelni a korszakalkotó Pink Cadillac-kel és a pálmafákkal, amik az Igével teljesen ellentétes értékrendet testesítenek meg. Bármilyen nyelven kérheti!